www.tactictennis.com / escola@tactictennis.com
Tf. 660406834 / 629284302

PLAY AND STAY

Play and Stay és un sistema d’ensenyament del tennis,  desenvolupat per la Federació Internacional de Tennis (ITF), que facilita l’aprenentatge d’aquest esport des del primer dia i el fa divertit, fàcil i saludable.

La ITF promociona nous tipus de pilotes més lentes (vermelles, taronjas i verdes), que es fan servir  en pistes que tenen el tamany adequat a l’edat i nivell dels jugadors.

Aquestes pilotes, que  tenen diferents  velocitats i alçada d’impacte,  afavoreixen el control i ajundan els jugadors a desenvolupar les seves habilitats. Play and Stay proposa una experiència molt més activa i entretinguda, permetent començar a jugar a tennis inmediatament, al temps que es realitza exercici físic.

L’ensenyança de la tècnica es realitza un cop els alumnes gaudeixen  amb el joc i tenen la motivació necessària per millorar els seus cops. En els cas dels jugadors en fase de perfeccionament i competició, el sistema Play and Stay, els ajuda a desenvolupar tècniques eficients i aconseguir tàctiques avançades ( com pujar a la xarxa), abans que ho haguessin fet amb pilotes normals en una pista convencional.

Una  competència mitjançant sistemes de puntuació amigables i adaptada a tots els jugadors, també motivarà i estimularà els alumnes en el seu aprenentatge.

Play and Stay compte amb el recolzament de les federacions de tennis nacionals, de la Indústria del tennis i dels millors professionals d’aquest esport.
Web oficial Play and Stay: http://www.tennisplayandstay.com